Gentofte Gymnasium

Jeg er næstforperson på Gentofte Gymnasium, Gentoftes eneste private gymnasium. Et gymnasium hvor alle kender hinanden og klasserne er små, så lærerne ser eleven og hjælper dem til at blive så dygtig som muligt. 
Fordi vi er et privat gymnasium, okan vi tilbyde klasser der oftest er mindre end på de offentlige gymnasier. Det giver mere tid og opmærksomhed til den enkelte elev. Vi giver samtidig mulighed for at der bliver tilknyttet en klassevejleder, at man får lektiehjælp og mulighed for at søge om en personlig mentor.

Jeg bidrager med strategisk sparring og med at sikre at GG´s brand og kommunikation bliver udviklet optimalt særligt på sociale medier, hvor eleverne er. Tá fat i mig, hvis du vil høre mere om gymnasiet eller mødes med vores meget kompetente rektor for en uforpligtende samtale.

Gentofte Gymnasium

Gentofte Gymnasium – Gentoftes eneste private gymnasium, hvor alle kender hinanden og klasserne er små, så lærerne ser dig og hjælper dig til at blive så dygtig, som du kan.

GG er et privat gymnasium, og det betyder, at vores klasser oftest er mindre end på de offentlige gymnasier. Det giver mere tid og opmærksomhed til den enkelte elev. Der er samtidig mulighed for at blive tilknyttet en klassevejleder, få lektiehjælp og søge om en personlig mentor.

Jeg bidrager som næstformand med strategisk sparring og rådgivning ift. styrkelse af brand og kommunikation, herunder valg af nyt bureau (CheckMate) til at styrke GG´s position på Sociale Medier. Tá endelig fat i mig hvis du har spørgsmål, så vi kan sætte møde op med vores kompetente rektor, Trine.

Læs mere via linket her: https://gengym.dk/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *