BESTYRELSESMEDLEM I KOMMUNALBESTYRELSE FOR GENTOFTE KOMMUNE


Jeg blev i 2022 valgt ind som bestyrelsesmedlem i Gentofte Kommunes kommunalbestyrelse, for Det Konservative Folkeparti.


Jeg brænder for demokrati, for fælleskabet og for samarbejde. Mit politiske engagement handler i høj grad for mig om, at være i øjenhøjde og i dialog mine omgivelser.


Det handler om at leve op til den tillid som er blevet mig vist og bruge den stemme som jeg har fået!


HVORFOR POLITIK?

Jeg er en person der sætter handling bag ord, og omsætter tanker til konkrete handlinger og forandring.


Jeg er ny i det politiske landskab, men min erfaring er stor! Og jeg står på mål for de konservative værdier, der i høj grad handler om at ville tage eget ansvar, og om at drage omsorg for de svageste i vores samfund.


Jeg er gået ind i politik fordi jeg vil være med til at udvikle vores samfund, og være "hånden i ryggen" på de, der har eller får brug for det!


Jeg tror på at vi kanmeget mere, når vi rækker ud over os selv, når vi står sammen, og tager ansvar for vores omverden!


ERFARING

Jeg har med min stærke baggrund fra både erhvervslivet, medie og NGO verden en bred erfaring, som giver mig en stærk indsigt og øje for nytænkning også i de politiske rammer. Jeg mener at have erafring for at kunne vide og virke som politiker.  


ANSVARLIGHED OG ORDENTLIGHED

Min erfaring for arbejdet med CSR, ansvarlighed og partnerskaber er stor, og jeg arbejder målrettet for at skabe en bæredygtig fremtid for de næste generationer.


Min engagement i FN´s Verdensmål, er blandt andet afspejlet i at jeg sideløbende med min rolle som kommunalbestyrelsesmedlem i 2022 stiftede tænketanken EQUALIS, der arbejder for ligestilling og diversitet.  


MINE POLITISKE HVERV 

Kommunalbestyrelsesmedlem, Gentofte Kommunalbestyrelse

Næstformandskvinde i Klima, Miljø og Teknikudvalget, Gentofte Kommune

Medlem af Skoleudvalget, Gentofte Kommune

Medlem af Børneudvalget, Gentofte Kommune

Medlem af Det Grønne Råd, Gentofte Kommune

Medlem af bestyrelsen for Gentofte Gymnasium


Jeg ligeledes tildelt forskellige roller som suppleant, og andre delegerede poster.


BESTYRELSER OG UDVALG

Medlem af Spar Nord bankråd (2017 >)

Bestyrelsesmedlem, CoolUnite Fonden (2021>)

Bestyrelsesmedlem, CSR-Forum (2017>)

Bestyrelsesmedlem, Det Runde Bord (2016>)

Bestyrelsesmedlem - CSR board, Dansk markedsførings forbund (2015 >)


Tidl. Medlem af Gentofte opgaveudvalg: FN´s verdensmål i Gentofte (2019-2020)

Tidl. Bestyrelsesmedlem, MENTORBARN (2015>2019)

Tidl. Bestyrelsesmedlem, Gentofte Skole (2016-2019)

Tidl. Bestyrelsesmedlem, Choice Foundation (2016-2019)


PERSONLIGT

Jeg opvokset på Fyn, i Næsby - en lille by udenfor Odense.


Min far døde da jeg var 6 år, og min mor tog senere sit eget liv. Jeg ved på egen krop hvad det vil sige at miste og føle sig alene, og det er én af årsagerne til at jeg kæmper for at skabe trygge rammer, særligt for vores børn og unge.


Jeg er gift med en dejlig mand, og jeg har en skøn teenage søn sammen med min første mand, som er en god ven nu. Vi lever et dejligt, aktivt og rigt liv med gode venner omkring os.


At gøre en forskel, at forbedre og udvikle er vigtigt for mig.


BRYSTKRÆFT

Jeg fik for nogle år siden brystkræft, men jeg er heldigvis meldt kræftfri.

Mit forløb gjorde mig klogere på mange ting, og jeg ved hvor vigtigt ens omgivelser og et sundt og aktivt liv er. Jeg er af samme grund uddannet både som Mindfull Leadership Coach, Reeform Pilates og Matwork instruktør, og har undervist hos Reeform Pilates i Hellerup.


ENGAGEMENT

Jeg mener grundlæggende, at man har pligt til at gøre en forskel for andre, og en pligt til at gøre sig umage. Det er de værdier, som jeg selv søger at efterleve både privat og politisk!


Min erfaring og engagement har sikret betydelige midler, donationer og engagement fra fonde og privatpersoner til blandt andet: Tænketanken EQUALIS, Det Runde Bord (madspild), Mentorbarn, Røde Kors, WWF, Gentofte Løbeklub, Cool Unite Fonden og Cool Days for udsatte børn i samarbejde med Børnehjælpsdagen m.fl.


Jeg står altid klar til at lytte og du er velkommen til at skrive til mig, hvis der er noget som du mener, at jeg eller Kommunalbestyrelsen skal gøre eller vide rent politisk.


Skriv til mig på mbrd@gentofte.dk, så tager jeg dine input videre.


Venlig hilsen

Malene