Aid Ukraine Denmark

Aid Ukraine er en NGO, et netværk af frivillige, der hjælper ukrainere, der er flygtet fra krigen. Vores mission er at hjælpe ukrainere, der er flygtet fra krigen, til at føle sig trygge, beskyttede og værdsatte i Danmark. Vi er et hold af forskellige mennesker, der bruger vores professionelle færdigheder til at gøre en forskel for dem i nød.

Mange ukrainere er ankommet til Danmark. Job, sociale behov og sprogfærdigheder er de mest almindelige behov.

Hvorfor hjælper vi?

Formålet med Aid Ukraine Denmark er at hjælpe ukrainere til at føle sig trygge, beskyttet og værdsat i Danmark. Vi tager os specifikt af ukrainere i Danmark og overlader anden nødhjælp til etablerede organisationer som Røde Kors og Læger uden Grænser.

Vi forpligter os til at hjælpe så mange ukrainere som muligt til midlertidigt at integrere sig i det danske samfund gennem sociale aktiviteter og netværk og fuldgyldig del på arbejdsmarkedet.

Hvordan operere vi?

Aid Ukraine Denmark koordinerer forskellige frivillige, der ønsker at hjælpe ukrainerne med at bosætte sig i Danmark. Vi hjælper med ting som engelsk coaching, jobmuligheder, jobmatching konsulentbistand og sociale aktiviteter.

Vi er en supplerende hjælp til det integrationsarbejde, der udføres af danske offentlige institutioner, og vi tilpasser vores aktiviteter ud fra aktuelle behov.

Vi søger altid partnerskaber og funding, så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis du ønsker at støtte Aid Ukraine.

Læs mere om Aid Ukraine Denmark her:

https://aidukraine.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *