Malene Brandt

Rådgivning

Strategiske initiativer og bæredygtige resultater

Jeg hjælper virksomheder, foreninger og NGOér med at udvikler deres bæredygtighedsstrategi og omsætte visioner til konkrete resultater. Resultater der kan ses på bundlinjen. Min baggrund spænder over stærk påvirkning og synlige succeser i både erhvervslivet, medier, NGO’er og politik, med særlige fokus på:

Empowerment og lederskab:  Udstyrer individuelle ledere og organisationer med redskaberne til at skabe forandring og drive bæredygtighed fremad. Jeg er uddannet Mindfull Leadership Coach og har været personlig rådgiver for flere erhvervsledere.

Projektudvikling:  Tager innovative og bæredygtige initiativer fra koncept til virkelighed, hvor jeg bl.a. har stået i spidsen for landsdækkende initiativer som “Smid Tøjet Danmark” på TV2, opdræt og udsætning af sømrokker i Kattegat, founder af Tænketanken EQUALIS, for diversitet og ligestilling. 

Kommunikation med impact:  Mærkbare kommunikationsstrategier, der effektivt fremmer kernebudskaber, værdier og skaber effekt, både på SoMe og øvrige medier. 

Strategiske partnerskaber: Etablerer og udvikler partnerskaber, der styrker organisationers placering og påvirkning i samfundet. Jeg har blandt andet etableret stærke partnerskaber med COOP, Deloitte, DSV, Rosendahl, TV2.